РАЙЪН РЕЙНОЛДС И АНДРЮ ГАРФИЙЛД ВПЛЕТОХА УСТНИ ПО ВРЕМЕ НА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ (ВИДЕО)

Един от най-горещите моменти по време на церемонията по връчването на Златните глобуси в неделя бе страстната целувка между Райън Рейнолдс и Андрю Гарфийлд, познати на зрителите като Дедпул и Спайдърмен.

Рейнолдс изгуби в категорията за най-добър актьор в мюзикъл или комедия, но получи най-страхотната утешителна награда – целувка от филмова звезда. Целувката бе уловена от камерата, която проследяваше пътя на победителя Раян Гослинг до подиума.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

https://www.youtube.com/watch?v=TLRVXadZQJA

В интервю след събитието Гарфийлд разказа, че първоначалният замисъл бил, ако Рейнолдс спечели, вместо жена си да целуне Гарфийлд. Планът бил брилянтен, само, че наградата не се материализира. Въпреки разочарованието, или пък точно заради него, Гарфийлд решил да зарадва приятеля си.

Церемонията ще бъде запомнена и с речта на Мерил Стрийп, която спечели награда за цялостно творчество. Най-наоминираната и награждавана актриса в историята изрази дълбоката си болка от „изпълнението“ на Доналд Тръмп, което макар да бе покъртително лошо, „постигна целта си“. Тя призова Холивуд и медиите да се противопоставят на предстоящата му администрация и да защитават истината с всички сили.