ПЪРВИ ПОГЛЕД КЪМ КОЛЕКЦИЯТА ДРЕХИ, ВДЪХНОВЕНИ ОТ TOM OF FINLAND

Феновете на Tom of Finland могат да подскачат до тавана от радост! Секси марката за модно облекло Rufskin пусна на пазара колекция от 15 артикула с дизайн, вдъхновен от илюстрациите на Touko Laaksonen, наричан “най-влиятелният създател на гей порнографски рисунки в света”. Touko става известен през 60-те и 70-те години на миналия век със своите изключително хомоеротични илюстрации с мускулести мъже в тесни дрехи и в скандални пози.

img_9906 tof-joakim-l3-558x670

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Чрез лимитираната колекция основателите на Rufskin Hubert Pouches и Douglas Coats оказват почит към финландския артист, който именно ги вдъхновява да създадат марка със секси и мъжествени облекла.

През миналата година финландските пощи пуснаха серия от възпоменателни марки за Tom of Finland, а друга компания създаде спално бельо. Артистът беше фокус в голяма изложба, посветена на творчеството му в Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис, а догодина се очаква появата и на биографичен филм.

rufskin-toby-tom-of-finland-muscle-sports-singlet-p23294-59717_image

Колекцията на Rufskin може да бъде закупена от множество онлайн магазини за бельо в Европа или от сайта на марката – www.rufskin.com 

Tom-of-Finland-Ruskin1 Tom-of-Finland-Ruskin4 Tom_imgTB tof-kake-l5