ПРАЖКИ ПОТАЙНОСТИ

Oh My Gay! Нощният живот на столицата на Чехия Прага ни остави без дъх от учудване и танци. Екипът на PROUD.bg беше в града по време на традиционния Pride, който се проведе на 16 август тази година, привличайки над 20 000 души участници в парада и няколко стотици в клубовете и заведенията. Прага се оказа по-толерантна, отколкото един източно-европеец може да очаква. Гей клубовете трудно могат да бъдат изброени на пръстите на двете ръце, а русите и синеоките им посетители грабват бързо окото, а вероятно и сърцето.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

За краткото време от 2011 до сега едно стилно гей парти си проправя уверено път на сцена на Прага. OMG е най-голямото и единствено за сега circuit парти, което се случва в определени месеци от годината и привлича гости от цяла Европа. Традиционно OMG е домакин и на основното парти след Prague Pride, като тази година то беше в сътрудничество със Salvation Berlin.

Събитието е популярно сред момчетата, които редовно посещават гей клубовете в града, но също и сред онези, които рядко излизат навън в петък или събота вечер. Екипът на PROUD.bg остана очарован от приятелски настроената и усмихната тълпа в клуб Mecca, където партито се провежда. Луксозният клуб се простира на 3 етажа с чил аут зони и директен поглед върху дансинга и диджей пулта на първото ниво и е безспорно едно от най-стилните и добре обзаведени парти места, на които сме попадали в Европа.

OMG си партнират и с други парти брандове като англичаните от Beyond, а тази година партито е било гост по време на фестивала Gay Snowhappening в Зьолден, Австрия, както и в лондонския клуб Heaven. На предишните издания през годините тълпата се е забавлявала под музиката на диджеи като Micky Friedman, Dani Toro, Paul Heron, Chris Cox, Ben Manson и много други.

OMG ни поднесе неочаквано за нас повече от забавно гей парти в сърцето на Европа и определено влиза в списъка ни с предпочитани парти дестинации оттук насетне. Следете страницата им във facebook и непременно организирайте скоро пътуване до Прага.

 

OMG party facebook – https://www.facebook.com/omgparty?ref=ts&fref=ts