ПОРНО АКТЬОРИТЕ ОТ BELAMI В НОВАТА КАМПАНИЯ НА ADDICTED

Новите модели мъжко бельо на испанската марка ADDICTED скоро ще бъдат в България. Нашите приятели от онлайн магазина www.queerwear.net предоставят на всички свои верни клиенти възможността предварително да поръчат размер и модел, който най-добре им подхожда и на преференциална цена.Остават още броени дни до края на офертата!

Новата зимна колекция за 2014 – 2015 г. е наречена SINFULLY или преведено на български – греховно. Това е продължението на лятната кампания, носеща духа на разврат и сладострастие.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Addicted-Underwear-Sinfully-BelAmi-Boys-Burbujas-De-Deseo-06-532x800

“Нищо от това нямаше да бъде възможно без сътрудничество ни с BelAmi и техните звездни актьори“, споделя рекламният директор на марката Фернандо Естебан на представянето в Барселона в края на месец октомври. ADDICTED работят съвместно за втори път с екипа на BelAmi след първите си три кампании на колекциите през изминалото лято Wet Me UP, In Bed With и Bright Summer, заснети в Южна Африка.

Този път снимките на новата кампания са се състояли в романтичната Будапеща. Изборът столицата на Унгария да бъде терен на снимките не е случаен. Именно там се снимат и много от порно продукциите на големите компании в жанра. Само може да копнеем да сме били поне осветители или момчета за всичко по време на снимките с екипа на BelAmi.

Addicted-Underwear-Sinfully-BelAmi-Boys-Burbujas-De-Deseo-015-533x800

С новата линия бельо, марката извежда на преден план игривото момче, без никакви комплекси, което не се срамува да бъде себе си и да впечатлява. Момчето, което знае как да се забавлява сам, с партньора си или с приятели. Точно както момчетата от BelAmi правят това!

Известният фотограф Dylan Rosser, страстен любител на голите мъжки тела, е прекият виновник за фотосесията. В кампанията са взели участие някои от най-известните звезди на BelAmi като Джак Харер, Марк Ръфало, Жан-Даниел и Брайън Йовович.

Готови ли сте да съгрешите с ADDICTED SINFULLY?

boxer-addicted queerwear-addicted queerwear-underwear tumblr_n5potaQTNQ1qzx74yo1_500 underwear-addicted