ПОДПЛЪНКИТЕ ЗА ДУПЕ СА НОВ ХИТ В МЪЖКОТО БЕЛЬО

Всеизвестен е факта, че мъжкото дупе е сред най-забележимите части на мъжката анатомия. Мъж със стегнат задник, който е изпълнил плътно дънките прави впечатление отдалече. Но какво да направим, ако ни мързи да ходим на фитнес или просто не успяваме да намерим достатъчно свободно време. Решението се нарича подплънки за бельо и вече е достъпно и у нас, благодарение на онлайн магазина www.queerwear.net.

Подплънките се поставят под бельото и преобразяват мъжкия задник. Ако сте с дънки или други по-плътни панталони, по никакъв начин не може да се разбере, че носите подплънки. Стоят добре и с къси панталонки или фитнес шорти. Подплънките за дупе сa много добро решение докато успеете да се мобилизирате и да започнете да посещавате кварталния фитнес по-често.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

подплънки-за-дупе

„Оформянето на хубав стегнат задник не е лесна работа. За много хора това е въпрос на много усилени тренировки, клекове с щанга, упражнения на лег-преса и други подобни, но винаги си заслужава, защото няма по грозно нещо от едно хубаво мъжко тяло отпред с изсипан плосък задник отзад“, твърди фитнес инструкторът и блогър Слав Иванов.

Подплънките за дупе могат да се съчетават и с такива за пакета. Има различни видове подплънки. Някой са по-обемни и релефни, други – по-незабележими, а има и такива специално за бански, които са незаменим помощник в плажните свалки. Имайте предвид, че когато сте почти голи и всичко е на показ, единствената въпросителна, която остава за околните, е големината на пакета. И там на помощ идват подплънките за бански. Те изпълват с обем вашия пакет и го правят по-видим и релефен.

подплънки-за-пакет

В новата колекция на queerwear.net, която се очаква да е в продажба от края на месец април, ще бъдат представени няколко модела мъжки бански и бельо с двойно вградени подплънки, за дупе и за пакет. От магазина съобщават, че поръчките за новите модели вече са започнали.