ПЕВЕЦЪТ ОТ БРИТАНСКАТА ПОП БАНДА BLUE – LEE RYAN, РАЗКРИ ЗА СВОЯ ВРЪЗКА С МЪЖ

Певецът от британската поп-банда Blue – Lee Ryan, разкри за първи път, че е имал връзка с мъж по време на разговор за „оргии и хомосексуални връзки“ по време на телевизионното риалити Celebrity Big Brother UK, в което звездата участва.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

“Да, бил съм с мъж. Всеки е правил експериментални простотии. Ще ти разкажа после,“ казва 30-годишният Lee Ryan в шоуто и добавя „разбира се, човече. Никога не съм го признавал никъде. Никой не си е направил труда да ме попита.“

В същата вечер поп звездата се целува с две от съквартирантките си и участва в неосъществено предложение за оргия наживо. Надяваме се да разберем повече за връзката му в скоро време и дали наистина е бисексуален, а и медиите на Острова няма да оставят нещата само с едно изказване.

Duncan James & Lee Ryan във фото сесия за UK гей списанието Attitude
Duncan James & Lee Ryan във фото сесия за UK гей списанието Attitude

Междувременно друг член на бандата – Duncan James, който сподели през 2009 г., че е бисексуален, а в няколко интервюта през годините се самоопредели и като „гей“, сподели пред медиите, че е изненадан от разкритията на Lee, и че е смятал, че е единственият с различна сексуална ориентация в групата. През май миналата година певецът сподели пред Mirror, че се чувства виновен, заради фактът, че спи с мъже, който противоречи на католическата му религия.

Blue
Blue