Пасивните мъже плащат 3 пъти по-скъп вход на секс парти в Ню Йорк

Организаторите на частно гей секс парти в Ню Йорк защити спорна нова политика за определяне на различни цени за вход за сексуални пасивни и активни посетители. „ANONYMOUS“ е секс парти за мъже, което се състоя за втори път миналия уикенд. Входът е 65 долара за пасивни гости и едва 25 за активни.

Като повечето такива партита, съществуването му бе рекламирано дискретно и таргетирано. Но когато снимки на рекламната листовка се появиха в социалните мрежи, избухна спор относно ценовата политика. Как е оправдана екстремната разлика в цените? Как тази поликита ще бъде налагана на практика? И какво ще се случва с мъжете, които обичат и двете роли? Или онези, които въобще не си падат по анален секс?

 
L’N’Q: House & Disco
 

В интервю за Gay Star News промоутърът на партито сподели, че то е вдъхновено от един от гостите на други партите, който се самоопределя като „кофа за сперма“.

„Знам, че хората са жадни за този тип партита,“ каза той. „Зе целта обаче ни трябва голямо съотношение на активни мъже спрямо пасивни. Всъщност не аз определих ценовата политика. Тя бе предложена от същата ‘кофа за сперма’, която предложи партито.“

„Начинът, по който работи партито, е с пасивни доброволци, които служат като кофи за сперма,“ обясни той. Високата цена била наложителна и по чисто бизнес причини. „За да запазим партито лесно управляемо, както и по очевидни съображения за сигурността на участниците, използвахме по-малко пространство, което излезе и по-скъпо на глава.“

„Определено си струва парите и за двата типа гости, според мен!“