ПАРТНЬОРЪТ НА ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ ПОЛУЧИ ИЗВИНЕНИЕ ОТ „МРАЗЕЩОТО ГО“ СЕМЕЙСТВО НА ПЕВЕЦА

Миналата седмица партньорът на Джордж Майкъл изрази дълбокото си разочарование от това, че семейството на починалия певец го е отрязало напълно от подготовката на погребението. Фади Фаваз каза, че дори не е получил покана за церемонията. Братовчедът на Майкъл, Андрос Георгиос, коментира пред медии, че Фаваз е нежелан на събитието, защото семейството „го мрази“. „Бог да му помогне, ако се появи,“ добави той.

Вчера Фаваз разказа в Twitter за положително развитие, последвало медийното отразяване на случая. „Най-накрая нещо хубаво x“, написа той във връзка с писмо, което е получил от член на семейството на Майкъл. Авторът на писмото пише:

 
L’N’Q: House & Disco
 

„От тази снимка е очевидна любовта на Джордж към Фади, съжалявам да кажа, че някои от нас, включително аз, подходихме осъдително и може би жестоко спрямо любимия на Джордж и, че това несъмнено много е наранило душата на Джорд. Всички ние сме различни, всеки от нас тъжи по различен начин. Някои изпадат в шок, други не могат да повярват, трети отказват да приемат случилото се. Нашите жестоки коментари и язвителни чувства и мисли спрямо Фади не му помогнаха да тъжи в мир. Ако Джордж можеше да види през какво премина Фади емоционално, заради вестникиците и социалните медии, той би се върнал, за да поправи тази несправедливост. Фади: понякога искрено извинение, дълбоко ‘СЪЖАЛЯВАМ’ може да промени всичко и да постави началото на лекуване на дори най-дълбоките рани.“

Очаква се Майкъл да бъде погребан тази седмица, или дори това вече да се е случило. Събитието беше отлагано, заради тримесечното разследване на причините за смрътта му, която в крайна сметка бе отдадена на естествени обстоятелства.