Ново обвинение в Холивуд: 19-годишният Чарли Шийн изнасилил 13-годишен актьор

Чарли Шийн бе обвинен, че през 1986 е изнасилил малолетния тогава актьор Кори Хайм, който почина през 2010 от свръхдоза медикаменти. Хайм споделил с близки приятели, че Шийн го „прилъгал да участва в болезнен анален секс“.

Разкритието дойде от Кори Фелдман, според когото инцидентът се случил по време на снимките на филма „Лукас“. Шийн бил на 19, а Хайм на 13, което означава, че сексуалният акт би бил считан за изнасилване.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Фелдман посети полицейски участък в Лос Анджелис и разказа пред властите за няколко случая на изнасилвания на деца-актьори в Холивуд. Полицията е започнала разследване, но до момента няма арести.

„В някакъв момент по време на снимките [на „Лукас“ Хайм] разказа, че възрастен мъж го убедил, че е напълно нормално за възрастни мъже и млади момчета в този бизнес да имат сексуални отношения, ‘така правят пичовете’,“ написа той. „Хайм, който беше наивен и амбициозен, позволил да бъде проникнато в него.“

Актьорът Доминик Браскиа потвърди, че е чувал от Хайм за сексуалните му преживявания с Шийн. „Хайм каза, че след случилото се Шийн станал много студен и го отхвърлил. Когато Кори искал да се натискат отново, Чарли нямал интерес,“ каза той. Според него, години по-късно двамата отново правили секс.

 

 

Говорител на Шийн заяви, че актьорът „категорично отрича тези обвинения“.