НОВАТА КОЛЕКЦИЯ МЪЖКИ БАНСКИ SOAKED & LOADED НА ADDICTED E ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ

Приближаващите с пълна сила жега и парещо слънце ще ни карат да захвърляме дрехите все по-често и да оставаме само по бански. Вечният въпрос обаче кой бански ще ни направи по-сексапилни и привлекателни вече си има отговор – една от най- търсените марки за мъжки бански и бельо от Барселона.

AD_SW (23)_mosca

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

ADDICTED току що пуснаха на пазара новата си колекция мъжки бански 2015 озаглавена “Soaked & Loaded” или в превод „Подгизнал и зареден”, с която се целят да спечелят мъжагите по всички морета, плажове и басейни на лято 2015 г. За трети пореден път екипът на ADDICTED работи съвместно с едни от най-популярните  модели на чешката порно индустрия  – Bel Ami .

В кампанията “Soaked & Loaded” главно действащо лице е актьорът  Крис Еванс, а в поддържащите роли са моделите: Джак Харер, Марк Ръфало, Джийн-Даниел, Браян Йовович и Андрей Каренин. Фотограф на сесията е Dylan Rosser. В сесията се открояват красота, много еротика, още повече мускули  и невероятните бански на ADDICTED.

AD_SOAKED_COSTA_BRAVA  (2)

С мъжките бански ADDICTED винаги ще сте в челните редици на плажната мода и ще предизвикате завист в околните. Колекцията “Soaked & Loaded” е вдъхновена от същността на мъжкото тяло и неговата мъжественост. За първи път можете да избирате между най-различни модели бански костюми, в това число и бански шорти за плуване и спорт, мрежести бански, бански с подплънка и иновативната система на ADDICTED  – Push Up. Изобилие от цветове, шарки, модели и системи за придържане и регулиране на дължините. Какво повече да искаш от тази колекция?!

За едно вълнуващо и по-горещо лято, с най-добрите предложения мъжки бански 2015 с подписа на ADDICTED, Испания, влезте в магазина на www.queerwear.net

AD_SW (1)_mosca

AD_SW (20)_mosca
AD_SW (25)_mosca