НОВАТА КОЛЕКЦИЯ БЕЛЬО НА ДЕЙВИД БЕКЪМ ИДВА У НАС НА 4 ФЕВРУАРИ

 
BHK Banner
 

Обновената пролетна колекция бельо David Beckham Bodywear влиза в избрани магазини по целия свят от 4 февруари. В България предложенията ще бъдат налични в магазина на H&M на бул. Витоша и онлайн на hm.com.

По повод колекцията спортистът и модна икона Дейвид Бекъм споделя: „Всичко в моята колекция бельо за H&M е неподправено и автентично. В селекцията ми влизат единствено модели, които аз самият бих носил! Стремя се да създам линия с високо качество и красив дизайн на достъпна цена. Ето защо постоянно развивам колекцията като прибавям класически модели като блузи и спортни панталони, които бих носил у дома.“

За пролетта на 2016-та колекцията David Beckham Bodywear за H&M се фокусира върху спортните класики, важни ключови модели като блузите и спортните долнища, но с нови кройки и модерни детайли. Неутралните цветове преобладават в селекцията, която продължава да разгръща границите в неформалното мъжко облекло.

H&M_DB Bodywear SS16_2

„Истински горд съм с колекцията си бельо за H&M. Харесва ми колко важни модели можем да предложим като допълнение за мъжкия гардероб. Това е всичко, което един мъж търси в облеклото за свободно време – от бельото до този свеж прочит на спортните класически модели, които нямам търпения да сложа!“, казва Дейвид Бекъм.

„Суитчърите и спортните панталони са ключови модели за мъжете в днешно време, защото могат да бъдат носени в много комбинации и различни ситуации. Предложенията от David Beckham Bodywear за H&M развиват точно тези типове облекло, като в същото време запазват детайлите, които ги превръщат в класики“, коментира Андреас Льовенстам, Главен дизайнер мъжки облекла в H&M.

Блузата с обла яка придобива нова визия с неподгънати ръбове и обърнати шевове. Суитчърът има цип отстрани вместо шев с цел проветряване и лекота на движението. Цветовете, в които ще се предлага, са черно, сиво и каки.

H&M_DB Bodywear SS16_3

Спортният панталон има всички важни технически детайли като джобове с цип и връзки на талията. Моделът е изработен от памук в сив меланж. Тениските и топовете завършват темата в колекцията с ефектни детайли и неутрални нюанси.

Тези сезонни предложения се присъединяват към основните продукти бельо на Дейвид Бекъм за H&M, които са налични в магазините още от старта на партньорството през 2012 г. Колекцията е пример за успех още от самото начало, осъществявайки стремежа на Бекъм да създаде предпочитан бранд за бельо, неизменна част от гардероба на мъже от целия свят.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина