НАЙ-ГОРЕЩИТЕ МЪЖЕ В СВЕТА CHIPPENDALES ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Най-известната група за мъжки стриптийз в света Chippendales ще посети България за първи път тази пролет, за да представи най-новото си шоу, част от световното турнето Break The Rules. Горещият спектакъл ще взриви зала EFE на хотел Маринела на 17 април.

Шоуто на Chippendales идва директно от Лас Вегас, където момчетата от трупата са имали безброй участия, и преди да пристигне в София, ще премине през множество американски градове, както и най-големите столици на Европа. На всяко тяхно представление гостите изпадат в екстаз и крещят за още. Защото Chippendales са абсолютните легенди в забавлението за жени и гей мъже – те знаят винаги как да изненадат, да очароват публиката и да я възпламенят с всяко секси движение. Забравете за бледи копия като филма “Професия стриптийзьор”, Chippendales са оригиналът, който трябва да бъде видян на живо поне веднъж!

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Легендарните стриптийзьори започват кариерата си в Лос Анджелис през 1979 г. като първата подобна изцяло мъжка трупа. Много бързо успяват да се превърнат в поп-културен феномен, откривайки собствен клуб в Ню Йорк и започвайки да обикалят целия свят.

Билети вече могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Цените са от 60 до 80 лв.