МЪЖ ТЪРСИ ПЪТ КЪМ СЪРЦЕТО НА СВОЯ ЛЮБИМ В НОВ БЪЛГАРСКИ РОМАН

Колко е голяма голямата любов? Този въпрос задава писателят Явор Веселинов в новия си роман със същото заглавие. Литературният разказ, базиран на истинска история, е опит на влюбен мъж да достигне до сърцето на своя любим.

Книгата, която е вече в продажба, бива определена от издателство Ентусиаст като „послание за изпитанията пред любовта, която може да има много лица. Може да бъде различна според разбиранията на влюбените и не винаги да дава това, което се очаква от нея. Любовта, която поразява, без да пита или избира. Водена от нейните си правила. По-древна от света, който си мислим, че познаваме. По-необяснима от всичко, за което сме решили, че има намарени определения и създадени правила. Често от хора, които вярват, че я познават – ЛЮБОВТА – така красива в своята неизвестност.“

 
L’N’Q: House & Disco
 

41-годишният Явор Веселинов е писател и ветеринарен лекар, като освен романи пише и сценарии за игрални филми. Автор е на романите „Самоубийци”, „Ноември”, „Сънища”, „Несподелено”, „Сурогат“, „Улица Айнщайн“ и „Моторист“. Работи с издателствата „Захарий Стоянов“ и „Рой Букс“. Четири от книгите му са преведени на английски език и са реализирани в различни международни писателски платформи и сайтове. Още два ръкописа са в процес на превод.

Веселинов е и автор на сценария на новия български филм „Никой“, който включва гореща лесбийска сцена.