МЪЖ СЪДИ GRINDR СЛЕД КАТО БИВШИЯТ МУ ПРАТИЛ 700 МЪЖЕ В ДОМА И РАБОТАТА МУ

Гей нюйоркчанин се страхува за сигурността си, след като бившият му приятел започнал масирана Grindr кампания срещу него. След раздялата им, озлобеният партньор създал стотици фалшиви акаунти на името на Матю Херик и изпращал мъже, очакващи секс, в дома и на работното му място.

Сега Херик съди Grindr, защото служителите на компанията отказали да предприемат мерки, въпреки най-малко петдесетте му оплаквания. Съдията по делото разпоредил докато трае производството Grindr да изтрие всички фалшиви профили, но Херик казва, че тормозът продължава.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Жертвата разказа за кошмара пред Wired. Мъже идвали в апартамента и в работата му по всяко време на денонощието, убедени, че той ги е поканил за секс. Тормозът ставал все по-интензивен. Заподозреният казвал на някои от мъжете, че има „фантазии с изнасилване“ и, че когато казва „не“, това значи „да“. Херик разказва, че някои от неканените му гости се разгневявали, когато бивали отпратени. Един дори влязъл във физически сблъсък със съквартиранта на Херик.

Към този момент не ясно дали Херик ще заведе дело и срещу бившия си партньор.