МЪЖКО БЕЛЬО И БАНСКИ ВПЕЧАТЛИХА ПУБЛИКАТА НА МОДНИЯ ФЕСТИВАЛ В БАРСЕЛОНА

В началото на месеца се проведе ежегодният фестивал на модата в Барселона – 080 Barcelona Fashion.

Фурор предизвикаха красивите модели на луксозната марка ES Collection, които представиха новите тенденции при мъжкото бельо и бански. От няколко години и в България се предлагат продуктите на ES в онлайн магазина www.queerwear.net

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Кармен Монфорт Канде е талантливият дизайнер, който до голяма степен стои зад бранда ES Collection. Увлечението на Кармен към модата започва още в ранна възраст. Когато е на 20 години, тя е забелязана от производител на платове, който я окуражава да започне собствена кариера. Това е и времето, когато Кармен учи как да създава кройки и цялостен дизайн на дрехи.

През 2006 от ES Collection правят предложение на Кармен да се заеме с един далеч по-амбициозен проект – да разработи своя собствена модна линия за мъжко бельо и бански костюми за мъже. Цялостната концепция на ES Collection е да трансформира вече утвърдената визия на мъжкото бельо, като му вдъхне живот, иновативност и свежест чрез използването на модерни подходи спрямо създаването на дизайна, цветовите схеми и материите. В същото време се обръща изключително голямо внимание на всеки един детайл, за да изглеждат моделите максимално завършени и красиви.

Предложението на Кармен по повод актуалните облекла за сезона есен/зима 2017 се фокусира върху присъствието на по-тъмните цветове и нюанси, елегантно комбинирани с металически акценти. Колекцията се заиграва с изключително голям набор от материи, в това число високотехнологични, синтетични материи, комбинирани с вискоза, които комбинирани с други, естествени материали правят едни изключително меки и удобни облекла, които се превръщат във втора кожа за носещите ги.

Спонсорирано съдържание