Музикотерапевтичната група ще помага на гей младежи да се справят с проблемите си

Музикотерапевтичен институт – София при Българска асоциация по музикотерапия организира първата по рода си у нас музикотерапевтична група за гей младежи.

Музикотерапевтичната група за споделяне и личностно развитие ще се събира всяка неделя в продължение на 15 седмици и ще се провежда на английски език. Сред целите й са да обогати личностния опит на участниците, да им помогне да разпознават своите и чужди емоции, да развият емоционалната си интелигентност и да увеличат капацитета си за решаване на актуални житейски и личностни проблеми. Акцент в работата с участниците ще бъдат специфичните за гей хората у нас предизвикателства.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Двете водещи, които са специализирани в този тип терапия, ще използват музикотерапевтични подходи, музикална психодрама и други експресивни техники.

Срещите ще бъдат с продължителност 3 часа и ще се провеждат от 4 март на бул. „Мария Луиза“ № 32. Таксата за участие е 8 лв на среща. Желаещите да се включат в групата могат да заявят интереса си до 24 февруари на телефон 0888 010 860 (Нара Васконселос), като първо ще преминат през входящо интервю.