Млад гей певец преоткрива обичта към себе си със сингъла „What You’re Looking For“

Певецът и текстописец от Лос Анджелис John Errol почти бил приключил соловия си албум „Inferno“, когато (сега бивше) гадже променя траекторията на музиката му. „Той бе неверен и обвиняваше мен,“ споделя Errol. „Но за пръв път от доста време отказах да пренебрегна себе си. Имах нужда да кажа нещо, с което да артикулирам объркването си в реално време“. С тази мисъл той заменя всички китари и синтезатори, използвани в „Inferno“ с инструмент, който му дава яснота: пиано.

Резултатът е първият му истински солов сингъл като соло артист, „What You’re Looking For“, който отразява разрушителната връзка и по този начин му помага да открие обичта към себе си в период на несигурност. Песента е „за онзи момент, в който нещо така познато внезапно се променя – когато не успяваш да разпознаеш някой, в когото си бил толкова сигурен“, казва той, посочвайки куиър поколението, в което изкушенията вършеят благодарение на приложения като Grindr.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Той ми каза, че винаги ме вижда като малко огледало / И че ще стоя там, невидим, когато ме погледне сякаш съм никой“, пее Errol в песента. „Сега той смята, че може да намери нещо по-добро / Но ако аз съм проекция, вероятно в себе си той вижда нещо по-малко“.

Чуйте „What You’re Looking For“ по-долу.