МЕЧТАНАТА ГЕЙ ВАКАНЦИЯ С THE MANSION!

“Представете си мечтаната ваканция – да се запознаете с момчета като вас, да отседнете заедно в страхотна вила и да купонясвате заедно. И без да се тревожите за нищо, защото имате домакин, който се грижи за всичко.” Това е идеята зад The Mansion – създаване на нови приятелства чрез пътуване и забавление. Независимо дали става въпрос за голям гей фестивал, Прайд в Тел Авив или карнавала в Рио. Идеята за проекта е на Diogo de Sa, журналист и адвокат, който се заема с продуцирането на The Mansion, за да предложи несравнима ваканция на гей клиентите си, които не трябва да се грижат за нищо, освен да платят навреме.

изтеглен файл
The Mansion на остров Миконос, 2014

Diogo споделя още, че всичко е започнало с мечтата да създаде различно преживяване за гей света, такова, което може да те направи истински щастлив. Бразилец по произход Diogo всъщност се грижи за всичко от мястото за настаняване на гостите (често луксозни вили с басейн, фитнес и всякакви удобства) до закупуването на билети за партитата, екскурзии до местни забележителности, организиране на вечери, туристически обиколки и какво ли още не. Но най-хубавата част е, че всичко това се случва в компанията на други гей мъже, които подобно на вас търсят преживяване, което дълго да запомнят, и без необходимост да се стеснявате от сексуалността си.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 
Diogo de Sa, продуцент на The Mansion
Diogo de Sa, продуцент на The Mansion

The Mansion стартира през 2014 и се случи в гей столицата на Бразилия – Флорианополис, по време на карнавал, както и в Барселона за фестивала Circuit и на гръцкия остров Миконос за XLSior. В края на този месец The Mansion ще стигне до бреговете на Мексико за гей фестивала Arena, и отново до Бразилия за карнавал през февруари. Цените варират, но когато сметнете настаняване, партита, храна, обиколки, всъщност излизат съвсем достъпни. С голямата добавена стойност на весела компания от еднаквомислещи хора и грижещ се за всичко домакин.

изтеглен файл (1)

Дали преживяванията могат да ви направят щастливи? Дали ваканцията ще ви донесе по-дълготрайно задоволсто от новия телевизор? От The Mansion и ние сме на мнението, че е по-добре да инвестираме в случки, отколкото в предмети. Повече информация на http://themansionexperience.com/, а запитвания на имейл diogoslm@hotmail.com