МЕКСИКАНСКИЯТ ARENA FESTIVAL ВИ ЗОВЕ!

Докато седим в очакване на снежния апокалипсис и падането на температурите твърде много под нулата, можем поне да затоплим душата си с мечти за бели пясъци, тюркоазени води и парещо слънце през февруари в Мексико. Звучи твърде далечно, но нека ви запалим още малко като добавим и няколко партита и много секси мъже по бански. Това е формулата на най-големия гей и лесбийски денс музикален фестивал – Arena, който ще се проведе за шеста поредна година, от 1 до 6 февруари 2017, на Плая дел Кармен в Мексико.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Фестивалът обещава една незабравима седмица с някой от най-популярните DJ и изпълнители, които в продължение на шест дни и нощи ще потопят в наслада красивата Ривиера Мая, често обявявана за една от най-впечатляващите плажни дестинации на планетата. Дневните партита ще започват всеки следобед, като сред тях е и Circuit партито на 3 февруари и главното плажно парти с Eliad Cohen на 4, събота. Нощите са оставени на промоутърите от WE, на бразилците The Week и за финал, голямото закриване на 6 февруари, понеделник, с Phil Romano и секси партито La Leche.

Разбира се пътят до Мексико и билетите са фестивала може и да са пречка, но нищо не пречи да помечтаем през снежните месеци. Повече инфо за Arena тук.