Майката на Кристен Стюарт я разкри като бисексуална, била гадже с асистентката си

Да разкриеш своята сексуалност пред родителите си може да е емоционално предизвикателство, но рядко се случва родителите да обърнат нещата и да разкрият детето си. Такъв изглежда да е случаят с майката на Кристен Стюарт – Джулс Стюарт, която потвърди, че дъщеря й има връзка с личната си асистентка – Алисия Каргил.

Двадесет и пет годишната Кристен прекрати обществено известната си връзка с партньора й от „Здрач“ Робърт Патисън преди две години. Въпреки че като цяло тя гледа да не попада в центъра на вниманието, спекулациите започнаха, когато тя и Каргил бяха фотографирани да се забавляват на фестивала Coachella през април.

 
L’N’Q: House & Disco
 

„Че какво да не е за приемане в това, че си има приятелка? Тя е щастлива“, казва Джулс пред „Съндей Мирър“. „Тя ми е дъщеря. Аз съм просто нейната майка и тя знае, че ще приема изборите й.“
„Срещала съм се с приятелката на Кристен и я харесвам. Какво да е за неприемане? Тя е прекрасно момиче“, Джулс продължава. „Чувствам, че хората трябва да са свободни да обичат, когото си пожелаят. Приемам, че дъщеря ми харесва и мъже и жени. ОК е да бъдеш себе си в моя свят. Ние всички избираме приятелите си, защо да не сме свободни да избираме и партньорите си. Хората са свободни да правят каквото желаят, доколкото не нараняват други хора или нарушават закона. Аз имам гей приятели, членове на семейството. Аз приемам хората. Ние сме свободни да избираме кого да обичаме.“

Каквото те прави щастлива Кристен! Нашият единствен въпрос е дали Алисия все още е нейна асистентка. Това би било неловко.