Мадрид се готви за най-големия WE Pride Festival досега

Прайд сезонът е в разгара си и след страхотния София Прайд е време да насочим погледите си към още по-големи събития. Като Мадрид Прайд, например.

Както всяка година, пищният парад е съпроводен от музикалния фестивал WE Pride Festival. Четиридневната програма започва на 4 юли. Най-големите гей марки, най-горещите диджеи и най-добрите клубове ще приветстват над 40 000 фенове от цял свят.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Фестивалът ще започне с партито „Forever Tel Aviv“, включващо суперзвездата DJ Sagi Kariv в La Riviera Club. На следващия ден XLsior Mykono ще домакинства слънчево парти край басейна, а вечерта Macho Party ще се завърне със специално MEN ONLY издание. На 6 юли дневните и нощни партита ще се състоят в FABRIK Club, където за пръв път ще се проведе THE WEEK BRAZIL – автентични бразилски ритми на корем.

В деня на кулминацията на Мадрид Прайд на 7 юли, WE Party ще се включи в парада със собствена платформа, а вечерта ще взриви клубната сцена с грандиозното парти WE Magic Planet. Над 250 метра LED екрани и иновативни лазерни и светлинни ефекти ще създадат усещането за друг свят. По време това „невероятно пътуване през чужди галактики във вълшебна вселен“ гостите ще забавляват DJ Abel (САЩ), Oscar Velazquez (Мексико), Binomio (Испания), SR.Edu, (Испания) и Neo Scott (Испания). Към тях ще се присъединят 40 танцьори и уникално откриващо изпълнение.

И накрая, на 8 юли, WE Pride Festival ще завърши с целодневно парти в FABRIK Club.

Билети и подробности за фестивала можете да намерите в официалния му сайт.