МАДОНА СРАВНЯВА ГРУБИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ВЪЗРАСТТА Й С ХОМОФОБИЯТА

Още откакто се е появила на музикалната сцена, Кралицата на попа винаги е държала света на нокти, в очакване на следващата й провокация. Известна освен с голямата доза еротика и скандал в изкуството си, Мадона често е влизала в жълтите вестници и с публичните си изказвания.

И тази година поп дивата не изневери на характера си и скандализира медийното пространство в прямото интервю, което даде за списание “Rolling Stones” в отговор на критиките, които понесе след инцидента й по време на представянето си на церемонията пo връчване на наградите “BRIT”. След като певицата претърпя сериозно падане на сцената, интернет пространството се заля с подигравателни снимки и колажи, повечето от които свързани с възрастта й. Разбира се, това не е нищо ново за Мадона, но този път явно е решила да отвърне на удара.singer-madonna-falls-during-her-performance-brit-music-awards-o2-arena-greenwich-london

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Ето и цялото изказване на дивата: “Никой не би казал публично нещо цинично или обидно за някого само защото е черен, нито пък би публикувал нещо подигравателно в Instagram за някой, който е гей. Но по някаква причина моята възраст е свободна тема за всеки, които реши да каже нещо унизително. Всеки път си мисля защо това се приема? Каква е разликата между обидите заради възрастта ми и расизма или която и да е друга форма на дискриминация? Те ме съдят само заради възрастта ми. Не го разбирам. Може би е защото като цяло жените са приели, че щом стигнат определена възраст, вече не им е позволено да се държат по определен начин. Но аз не следвам правилата. Никога не съм го правила и нямам намерение да започна сега.”

Oтзивите за изказването й, както винаги, са противоречиви, а Кралицата на попа уверява феновете, че тази случка по никакъв начин не я е забавило и е приготвила още много изненади за тях покрай промотирането на новия си албум, който предстои да излезе на пазара следващия месец.