Лятна почивка с горещ модел от Instagram? Просто изберете дата

На всички ни се е случвало. Разглеждаме снимка след снимка в Instagram, надявайки се, че мъжът на мечтите ни някак ще ни забележи и намигне.

Сега сме на една стъпка по-близо до осъществяването на тази фантазия, благодарение на новата услуга QueerPlans, която дава възможност на потребителите да отидат на почивка заедно с някой от идолите си.

 
L’N’Q: House & Disco
 

QueerPlans описва себе си като „новаторска платформа, която преодолява дигиталните бариери пред срещата с ЛГБТК+ личности, на които се възхищаваме в социалните канали. Никога не е било по-лесно да срещнете своите идоли.“

От март догодина платформата ще предоставя месечни екскурзии, насочени към всяка ниша в типологията на гей мъжете – спортни момчета, BDSM, мечки, драг кралици, тийнове и зрели мъже. Всяка екскурзия ще включва редица международни личности, популярни в социалните мрежи.

7-дневните пътувания ще отвеждат летовниците до едни от най-горещите гей точки в Европа – Мадрид и Барселона, а индивидуалните им програми ще бъдат подготвяна според личните им предпочитания.

Кого можете да очаквате да срещнете в слънчева Испания? До момента в инициативата са се включили един куп горещи модели, включително Niko Wirachman, Kevin Benoit, Miles Kennelly, Andee Chua, Tal Rubin, Ken Summers, Daniel Shoneye, Guilherme Rotta, Hugo Liu и Francesco Caresta.

Ако сте сами, но си търсите компания, можете да използвате услугата за предварително сприятеляване с друг ентусиаст, с когото можете да споделите хотелска стая, спестявайки пари и намирайки нов приятел.

Ако ви е любопитно да научите повече за планираните екскурзии, можете да следите QueerPlans в Instagram и Facebook, или пък директно да си резервирате място.