Лидерите на християнска секта трафикирали и изнасилвали деца

Водачите на военизирана християнска секта са били арестувани по обвинения в сексуално насилие срещу деца. Групата, носеща наименованието Aggressive Christianity Missionary Training Corps, е фундаменталистка християнска секта, базирана в американския щат Ню Мексико.

Класифицирана от неправителствената организация Southern Poverty Law Center като група, пропагандираща омраза, сектата стана обект на полицейско разследване и обиск, а няколко нейни членове бяха арестувани по редица обвинения. Властите разследват предполагаем трансфер на деца от мисии в други страни до централата в САЩ, както и сексуално насилие.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Според NBC, срещу водача на групата, Peter Green, са повдитнати 100 обвинения за сексуално проникване в деца и му е наложена гаранция от 5 милиона долара.

Уебсайтът на сектата нарича Барак Обама „содомит“, а по повод изборната победа на Тръмп се казва: „Американският народ поиска тази промяна, а не хомо-ориентираната НОВА промяна, която Обама ни натресе!“ Сред останалите писания в сайта е и това: „Бог изпрати гей, лейсбийски, бисексуален, трансполов и неопределен (ЛГБТН) тероризъм срещу църквата, за да отдели Своите истински чада от змиите, снежинките и фалшивите, ТВЪРДЯЩИ, че са негови.“