КРИС ЕВАНС СЕ ГОРДЕЕ С ПОДКРЕПАТА СИ ЗА СВОЯ ГЕЙ БРАТ

 
BHK Banner
 

Звездата от “Капитан Америка” Крис Еванс разказа в интервю за подкрепата си за своя гей брат. Поводът са скорошните президентски избори.

Актьорът каза пред TheFix, че никога не се е сблъсквал с негативни реакции, свързани с подкрепата му за брат му. “За мен е наистина важно да слагам лица на сигуациите, които срещаме в обществото,” каза той, добавяйки, че Америка се намира в “особени времена”.

“Никога не съм се сблъсквал с негативни реакции в резултат от позицията си в негова подкрепа или в подкрепа на други човешки права. Надявам се това да продължи така и занапред,” каза той.

35-годишната кинозвезда добави, че човешките права на жените и на гей хората са особено важни за него, защото е отраснал с наколко сестри и гей брат си Скот. “Важно е да преживяваме всичко по начини, различни от онези, които познаваме. Да поощряваме и отглеждаме съчувствие и разбиране. Това, че отраснах със сестрите ми имаше голямо влияние върху мен и затова усещам дълбока връзка не само с човешките права, но специално с правата на жените.”

Хареса ли ви статията?