Кевин Спейси се лекува от сексуална зависимост заедно с Харви Уайнстийн

Източници, цитирани от Daily Mail, твърдят, че Кевин Спейси е постъпил в клиника за сексуална зависимост в щата Аризона. Престоят в рехабилиционния център The Meadows в Уикенбург, който е известен с клиентела от шоубизнеса, струва 36 000 долара на месец.

Миналата седмица бе съобщено, че холивудският продуцент Харви Уайнстийн е постъпил в същата клиника. Местни хора го забелязали в ресторант в близък град.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Луксозната клиника разполага с фитнес център и басейн, и предлага услуги услуги като конна езда, йога, тай чи, акупунктура и медитация. Тя също така провежда програма, наречена „Gentle Paths“ (Нежни пътища), която се предполага, че лекува сексуална зависимост чрез методи като изкуства и терапия с коне.

В седмиците след първото обвинение в сексуален тормоз, повдигнато от актьора Антъни Рап, в публичното пространство се появиха десетки други истории на хора, твърдящи, че са били жертва на нежелани сексуални набези. Сред тях са осем души, работили заедно със Спейси в сериала „Къща от карти“, чиято продукция бе преустановена от Netflix. Медийната компания спря и постпродукцията на вече заснет пълнометражен филм с участието на актьора.

Най-сериозното обвинение дойде от мъж, който твърди, че е имал сексуална връзка със Спейси, когато е бил едва 14-годишен. Отношенията им приключили, след като Спейси направил опит да го изнасили. Анонимният мъж нарече актьора „педофил“.

Сред множеството организации и хора, остро разкритикуваха сексуалните посегателства на Спейси и разкриването му като гей, е и собственият му брат Randy Fowler. 61-годишният мъж нарече разкриването на брат си „обида за цялата гей общност“. Според него, актьорът е променил името си и е „създал персоната Кевин Спейси, за да прикрие чудовище.“

„Това му помогна да скрие демоните си. Феновете му обичат злите герои, които играе, но той не играе, това наистина е той,“ добави Fowler.