КАКВО СЕ СЛУЧИ НА LA DEMENCE?

Какво се случи по време на четирите партита La Demence в Брюксел? По-добре не питайте и в никакъв случай не казвайте на майка си. Повече от 4000 гей момчета и мъже от цяла Европа се изляха в белгийската столица, за да изливат смело желанието си за танци, освободеност и безкрайни флиртове. Без грам колебание La Demence партитата, които се провеждат повече от 24 години в сърцето на Европа, са сред най-приятните, непретенциозни и пълни с приятелски настроени гейове събития. Екипът на PROUD.bg беше на първа фронтова линия и в четирите вечери.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Началото беше поставено в клуб Fuse в четвъртък вечер, където партито се разпростираше на няколко етажа и две отделни сцени. Клубът е като малък лабиринт, в който може да попаднеш, в зависимост от предпочитанията си, на претъпкания с голи до кръста мъже централен дансинг, или пък да релаксираш и да си поговориш с някого в по-спокойните части с барове на клуба. И разбира се, ако хормоните не могат да те задържат имаш опция да посетиш постоянно пълната тъмна стаичка. Откриващото събитие приключи с десетки, раздадени на тълпата, флуоресцентни пръчки, които превърнаха дансинга в секси светлинно поле.

La Demence 24

Партито в петък се случи в приземните етажи на един от търговските центрове в града и предложи същото разнообразие от музика и мъже за оглеждане и сваляне. Съботата беше запазена за главното парти в казино, разположено в центъра на Брюксел. Червеният килим, витите стълби и терасата на открито определено пасваха отлично на десетките забавляващи се безспир мъже. Неделното събитие е едно от най-известните, но и само за най-закоравелите парти фенове, които успяват да съберат сили за 4 нощи купон.

Спираме до тук с разказа и оставяме снимките да говорят. Проверете страницата на La Deemence – http://www.lademence.com/party/ за предстоящите събития през 2014.

Снимки: (c) All rights reserved: Martin Darling, Martin Bonn and Moonsync