КАКВО ИСКАТ МЪЖЕТЕ В GRINDR?

Ако не сте чували за Grindr, не знаем тогава, какво правите на този сайт. Мобилната апликация за Apple и Android промени гей правилата за запознанства като се превърна в най-голямата социална мрежа само за мъже в света, с 4 милиона потребители от 192 страни. Grindr ти дава възможност да видиш кой е зад ъгъла и дали се интересува да прави секс с теб. Оказва се обаче, че сме се заблуждавали през цялото това време, че можем да открием бърз и необвързващ секс за една нощ, ползвайки Grindr, тъй като скорошно проучване на апликацията показва, че мнозинството от потребителите й искат да се установят, омъжат и да си осиновят куп сладки дечица.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Според изследването 77% от потребителите на Grindr искат да се омъжат, а 4% вече са го направили. Явно традициите изпреварват тройките, защото 76% от потребителите искат да имат деца, а 59% са срещу отворените връзки.

Други резултати от изследването сочат, че 67% са сингъл, 60% вярват, че половинката им е някъде там, а 22% се хвалят, че са намерили идеалния партньор.

Резултатите не са много изненадващи. Но определено ще бъде любопитно един ден, когато малко русо момиченце попита бащите си „къде се запознахте“, татковците дали ще си признаят, че са си разменили голи снимки в grindr.