КАКВО Е ДА БЪДЕШ ЖЕНА РЕЖИСЬОР НА ГЕЙ ПОРНО ФИЛМИ?

Питали ли сте се някога какво точно се случва на снимачната площадка на един гей порно филм? Колко време се снима, под какъв ъгъл, какви са декорите? Е, запознайте се с Mr. Pam, която снима и режисира гей порно продукции вече повече от десетилетие.

„Баща ми и сестра ми починаха неочаквано и това беше събуждащо „позвъняване” за мен. Животът е твърде кратък, за да работиш нещо, което те кара да се чувстваш мизерно. Напуснах работа и пробвах три седмици като асистент в порно филм,” разказва Mr. Pam.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Филмът показваше любовна сцена между двама каубои, които са най-добри приятели. И те се влюбват един в друг и правят секс в един хамбар, беше най-магическата сцена. Филмът спечели награда същата година и така започна кариерата ми през 2004 г.”

landscape-1445458962-mrpam-raffy-couchfuck-1

42 годишната Pam споделя, че една от причините да хареса режисирането на гей порно в началото била възможността да покаже, че безопасният секс може да бъде еротичен, че използването на презервативи не е чак такъв проблем и че наистина секси момчета могат да правят груб, здрав и мръснишки секс с кондом. Но после се появяват компании като Treasure Island, стартирани от група ХИВ-позитивни мъже, които искат тяхното порно да отговаря на техния начин на живот.

„Аз ги разбирам напълно. Те започнаха нещо, което беше табу в началото, после още много хора скочиха на същия влак на секс без презервативи и последваха много филми.”

Според Pam кондомите вече не са готини за много мъже и това е причината за многото случаи на нови заразявания със СПИН. Но от друга страна споделя тя, с появата на Truvada и PrEP ХИВ-статусът вече не е толкова проблемен в индустрията. „Аз продължавам да снимам порно с презервативи обаче,” допълва тя.

1445464800-pam

„Свидетел съм на истинска експлозия от хетеросексуални момичета, които гледат гей порно. Те идват на нашите партита, имаше толкова много от тях и на гей порно наградите в Чикаго”, изумява се Pam. „Момичетата плащат 200 до 500 долара за бельото на порно актьорите по време на благотворителни търгове. А на актьорите им харесва, че жените подкрепят работата им. Cocky Boys например имат много голяма група фенове жени. Те са като порно версия на One Direction. Все едно са момчешка банда, която се чука.”

Mr. Pam не смята да зарязва скоро бизнеса, който й носи толкова много удоволствие. Нито презервативите във филмите си.