КАКВО ГОВОРИ БЕЛЬОТО ВИ ЗА ВАС?

Има много начини да анализирате бъдещите или настоящите си партньори: астрология, тестове, книги, но не много хора осъзнават, че бельото, което носим, също дава информация за това кой сме и какво харесваме. Покажете ни бельото си, за да ви кажем какви сте. Или използвайте тази информация, за да прецените дали новото ви гадже е за вас или крие „мръсни“ тайни.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Слипове

Бельото ви е практично и такива сте и в запознанствата си. Може да изглеждате малко консервативни на пръв поглед, но всъщност сте стабилен, спокоен и ще бъдете отлична подкрепа на партньора си. Също така носите момчешки дух, който се харесва на много хора.

Aussiebumduo

Къс боксер

Този стил стана особено популярен последно време благодарение на Дейвид Бекъм и неговата марка бельо, и говори за вас като за класически дух с европейска чувствителност. Харесвате тялото си и искате да го показвате.

Джок-страп

Винаги сте готови за действие, а по отношение на връзките и запознанствата обичате да сте център на внимание, а не да си седите вкъщи. Имате лек нрав, атлетичен и приключенски настроен сте и търсите партньор, който да може да издържи на темпото ви.

Jack-Adams-Varsity-Mesh-Jockstrap-Black

Прашки

Ако това е предпочитаното от вас бельо, значи обичате да флиртувате, да дразните партньора и да не се съобразявате с общоприетите правила. Ако посягате към прашките вероятно и обръщате доста внимание на тялото си, а ако не е така, започнете!

Боксер

Интимният ви живот е по-спокоен и традиционен. Предпочитате комфорта пред всичко друго. Обичате да живеете с лекота и без драми, което би трябвало да е плюс за партньора ви.

Изрязан слип

Имате дързък подход към срещите си както и доста чувство за хумор. Може и да изглеждате тих първоначално, но веднъж опознаете ли човека срещу вас, ставате неудържим.

Carey-Gabbert-in-Aussie-Bum-Its-About-The-Man

 

Голямо разнообразие от всякакви видове бельо може да намерите в българския Интернет магазин за мъжко бельо QueerWear на http://www.queerwear.net/