ИТАЛИАНСКИ СВЕЩЕНИК ИЗГОНЕН ОТ ЦЪРКВАТА ЗАРАДИ ГЕЙ ОРГИИ

Католически свещеник в Таранто, Италия, бе уволнен от църквата след като към него бяха отправени обвинения, че е участвал в гей оргии, наемал проститутки и карал любовниците си да играят сексуални ролеви игри, в които те са библейски образи, които молят за прошка.

Свещеникът бе прогонен от църквата, след като един от онлайн любовниците му изпратил на църквата копия от разговорите им, в които църковният служител искал „интимни снимки“, признал, че е гей и обсъждал различни сексуални забавления.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

От предоставените доказателства, се разбира, че любимата ролева игра на свещеника представлява молене за прошка от любовника му, който се преструва, че е Юда, а пък отчето го наказва, за дето е предал Исус. Свещеникът, който също е организирал групови секс срещи с други служители на църквата, включително и един от Ватиканските стражи, опитал да убеди интернет любовника си да напусне приятелката си, дори го примамил с дрехи, мобилни телефони и т.н.

Официално изявление от църквата в Торанто потвърждава уволнението на свещеника и обяснява, че той е перманенто отстранен от длъжността си, но не се споменава нищо за другите служители на църквата, които са били земесени.