ИЗСЛЕДВАНЕ СОЧИ, ЧЕ ИМА ГОЛЯМ ШАНС ГОЛИТЕ ВИ СНИМКИ ДА БЪДАТ СПОДЕЛЕНИ С НЕПОЗНАТИ

Ново изследване разкрива, че ако изпратите снимка на пениса си на някого, има голяма вероятност този човек да я покаже на свои приятели. Според доклада на Университета на Индиана, почти една четвърт от хората ще я покажат на повече от трима души.

В изследването са участвали 5805 необвързани възрастни на възраст между 21 и 75 години, които са отговаряли на въпроси, свързани със сексуални съобщения и изображения. 20% от хората са изпращали съобщения, включващи някаква форма на сексуален текст, а почти 30% са получавали такова съобщение.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Що се отнася до изображения, 16 процента казват, че са изпращали такова, докато 23% са получавали. Най-притеснителното разкритие е, че 23% от запитаните са споделили побучените снимки на пениси с поне трима души.

Джъстин Гарсия, който е водил изследването, казва, че истинският риск от изпращането на сексуални съобщения е споделянето на снимките им без тяхното съгласие. „Това повдига въпроса дали ако някой ти изпрати нещо с презумцията, че е лично и ти го споделиш с други, това е проява на лош вкус или криминално деяние.“

Миналата година споделянето на чужди интимни снимки бе забранено със закон в Англий и Уелс.