Запознайте се със секси танцьора от Мадрид, който ще подпали нощта на 17 март

До второто парти от поредицата нощни събития на PROUD.bg остават едва 10 дни и нямаме търпение да ви запознаем с горещите гости, които ще ви забавляват.

Гвоздеят в go-go програмата на „French Kiss“ ще бъде Pau Sanz. Красавецът идва директно от Мадрид, за да придаде малко испански послевкус на френската вечер. PROUD.bg имаше удоволствието да си побъбри с танцьора и да го разпита за неприличните „рискове“, свързани с професията му.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Кога за пръв път танцува като go-go момче и как би описал усещането?

Първият път, когато го направих, беше през 2011. Тогава бях бебе, бях толкова уплашен. През първите няколко месеца колегите ми трябваше да ме поправят, защото бях срамежлив и винаги танцувах, гледайки в краката си.

Най-странното място, където си танцувал?

Най-интересното място беше в ски станция на върха на планината, на около 3000 метра надморска височина. Беше невероятно, но след четири движения бях изтощен заради липсата на кислород.

Най-неприличното предложение, което си получавал?

Това дойде от три момичета, които бяха приятелки. Те предложиха да имаме връзка – с трите поотделно. Каква каша!

Най-неприличното предложение, което си приемал?

Да правя антистриптийз! Бях облечен толкова грозно, с ужасяващи дрехи, гадна перука и дебели очила. И след това трябваше да се съблека и да остана по секси бельо. Булката беше толкова изненадана и щастлива, но за мен беше супер шантаво преживяване.

Как се поддържаш във форма?

Тренирам всеки ден, пазя диета, танцувам колкото мога и поне веднъж на два дни намирам малко пространство за себе си, за да се видя с приятели и да се отърся от стреса.

Песента, която винаги ще те вдигне да танцуваш?

Кой да е ремикс или оригинал на Бионсе. Това винаги ме кара да се развихря. Ако трябва да избера една – „Running“ на Бионсе.

С Pau Sanz можете да се запознаете на 17 март /събота/ в Yalta club!