Елън Пейдж се ожени за голямата си любов

Елън Пейдж сключи брак със своята дългогодишна приятелка и двете изглеждат на седмото небе от щастие.

30-годишната актриса и учителката по танци Ема Портър си казаха „да“ на церемония в Ню Йорк миналата седмица. Портър, която преподава съвременен джаз в нюйоркското училище Broadway Dance Centre и е била хореограф на Джъстин Бийбър, съобщи голямата новина онлайн едновременно с новата си съпруга.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Заедно със снимка на двойката с брачните им халки, Портър написа: „Мога да нарека тази невероятна жена СВОЯ СЪПРУГА! @ellenpage ОБИЧАМ ТЕ“

I get to call this incredible woman MY WIFE! @ellenpage I LOVE YOU!

A post shared by Emma Portner (@emmaportner) on

Елън Пейдж публикува същата снимка с подозрително сходно послания: „Не мога да повярвам, че мога да нарека тази изключителна жена своя съпруга. @emmaportner”

Двете пускат общи снимки в социалните мрежи от близо година, но сега вече е официално.

Back seat listening to @backstreetboys with @emmaportner ?

A post shared by @ ellenpage on

?

A post shared by Emma Portner (@emmaportner) on

????

A post shared by Emma Portner (@emmaportner) on

Миналата седмица Пейдж се присъедини към растящия брой знаменитости, подкрепящи кампанията Time’s Up, която цели да сложи край на сексуалния тормоз в Холивуд и отвъд. Повече от 300 души от развлекателната индустрия взеха участие, а средствата, събрани за правна защита на жертви, достигна 14 милиона долара. Парите ще бъдат използвани за жени, които не могат да си позволят да съдят богатите холивудски насилници.

През ноември Пейдж разкри, че е била обект на тормоз от страна на режисьора Брет Ратнър по време на снимките на суперпродукцията „Х-мен: Последният сблъсък“.

“‘Трябва да я изчукаш, за да я накараш да осъзнае, че е гей.’ Това каза той за мен по време на първата среща на екипа и актьорския състав на ‘Х-мен: Последният сблъсък’”, започна разказа си Пейдж. “Бях на 18. Той погледна към жена, стояща до мен, с десет години по-възрастна, посочи ме и каза: ‘Трябва да я изчукаш, за да я накараш да осъзнае, че е гей.’ Той бе режисьорът на филма, Брет Ратнър.”

Актрисата разказа и за други обезпокоителни лични преживявания в индустрията. Тя сподели, че когато била на 16 била поканена на бизнес вечеря с режисьор, който галел крака й под масата. Няколко месеца по-късно била нападната от технически работник и й било наредено от режисьор да спи с мъж и после да му разкаже за преживяването. “Това са нещата, които ми се случиха само през шестнайстата ми година,” написа тя.