Езра Милър засенчи холивудските си колеги с прекрасно абсурден розов костюм

Звездата от „Фантастични животни“, Езра Милър, се появи на гийк феста Comic-Con облечен като Тоадет от вселената на Супер Марио.

Куиър актьорът, който е известен с ролите си на Светкавицата в „Лигата на справедливостта“ и Кредънс във „Фантастични животни и къде да ги намерим“ изненада посетителите на изложението на Warner Bros. с оскъден розов костюм, включващ огромна шапка-гъбка.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Той бе настанен в центъра на сцената, изземайки вниманието от останалите звезди, включително Еди Редмейн и Джуд Лоу. Всички те

Актьорът се разкри като куиър в интервю за Out Magazine през 2012. Въпреки, че в последствие той се появи в редица големи холивудски проекти, Милър разкри, че навремето му е било казвано, че е направил грешка. „След акто дадох онова интервю, много хора ми казаха, че съм направил грешка. Хора в индустрията, хора извън индустрията. Хора, с които никога не бях разговарял. Те казаха, че има причина толкова много гей, куиър хора, транс в Холивуд да крият сексуалната си или джендър идентичност в публичните си образи.“

„Беше ми казано, че съм постъпил ‘глупаво’… и, че съм съсипал шансовете си за главна мъжка роля.“

На Милър му предстои да се появи във високобюджетен самостоятелен филм за Светкавицата, където, разбира се, ще бъде в главна мъжка роля.