ДЖЕЙДЪН СМИТ Е НОВОТО ЛИЦЕ НА ДАМСКАТА КОЛЕКЦИЯ НА ЛУИ ВИТОН

Джейдън Смит, сина на холивудските актьори Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит, е новото лице на дамската колекция на Louis Vuitton. Новината предаде Pink News.

Ранни снимки от пролетнолятната кампания на модната марка бяха публикувани от художествения директор Никола Гескиер в Instagram. На тях Смит носи кожено яке, бяла плетена блуза и черна пола с бели мотиви.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

jaden-smith-Louis-Vuitton

Младият актьор вече няколко пъти е бил забелязван в поли и рокли и дори качи няколко снимки в собствения си Instagram. Под една от снимките си той написа: „Отидох до TopShop, за да купя малко женски дрехи, имам предвид ‘дрехи’.“

Миналото лято Смит се появи в черно-бяла рокля на абитуриентския си бал, на който беше придружаван от актрисата Амандла Стенбърг. Той туитна снимка на двамата точно преди събитието.

jaden-smith-prom

17-годишната звезда от „Карате кид“ придоби огромна популярност в социалните мрежи, заради туитовете и снимките си – най-вече онези, на които е в рокля.

През март миналата година говорителят на актьора отрече слуховете, че Смит е гей.

В интервю за Billboard Смит каза: „Стилът ми е да се обличам изцяло в черно. Ако някой носи нещо само заради блоговете, това е наистина тъжно, защото този човек не изживява себе си. За разлика, например, от някой в кимоно, който си прекарва страхотно. Това, което наистина ме вълнува, е дали се интересуваш повече за онова, което мислят хората, или просто се забавляваш.“

jaden-smith-instagram