ДАНИЕЛ ФРАНЗЕСЕ ОТ ‘LOOKING’ СЕ СГОДИ ЗА ПРИЯТЕЛЯ СИ

Открито гей актьорът Даниел Франзесе се сгоди!

Звездата от „В търсене“ (Looking) и „Гадни момичета“ (Mean Girls) предложи на партньора си Джузеф Брадли Филипс в Starbucks в Западен Холивуд, съобщи списание People, цитирано от Huffington Post. Франзесе избрал това място, защото именно там двамата се срещнали за пръв път преди две години.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Джузеф ми даде най-доброто от сърцето си и съм толкова щастлив, че каза да“, сподели Франзесе, който се разкри през 2014. „Това, че открих сродната си душа, значи, че всички онези години на вътрешен тормоз са си заслужавали.“

Представител на Франзесе каза пред US Weekly, че актьорът „знаел, че Джоуи е Мъжът от самото начало“ и, че дори взел един от пръстените му едва две седмици след запознанството им, за да го премери в случай на бъдеща нужда.

Актьорът планирал всичко за големия момент и използвал служителите на заведението като съучастници. Те пъхнали пръстена в чаша и поканили „г-н и г-н Франзесе“ да вземат поръчката си. Питието на Филипс обаче, било различно от поръчаното. Когато той отворил чашата, вътре намерил пръстена. В този момент Франзесе паднал на колене.

Представителят каза пред US Weekly, че Франзесе е избрал Филипс, когато мъжът предпочел да прекара рождения си ден помагайки на бездомни хора в Западен Холивуд.

Франзесе публикува кадър от щастливия момент в Instagram.