ГОТВЯТ ПОРНО ФИЛМ С ДОНАЛД ТРЪМП И НЕГОВАТА КУЛА

Гей порно студио подготвя филм с участието на Доналд Тръмп, предае Pink News.

Милиардерът и настоящ кандидат за президент на САЩ се превърна в любима цел за хумор и насмешка по целия свят. По-рано тази година писателят Илайджа Даниъл реши да се възползва от популярността му и издаде еротичния роман „Trump Temptation: The Billionaire & The Bellboy“. Кратката книжка, съдържаща едва 10 страници, разказва за млад мъж, изкушен от милиардера, който иска от него „да язди асансьора до върха на неговата Trump Tower“ (Кула Тръмп).

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Сега романът е на път да бъде адаптиран в пълнометражен порно филм. Според Daily Dot, за целта Даниъл се е съюзил с XXX студиото NakedSword. В момента тече кастинг за актьори, като премиерата на филма е планирана за Денят на независимостта на САЩ, 4 юли.

22-годишният Даниъл е комедиант от Лос Анджелис. Пред New York Daily News той каза: „Пиех алкохол и си мислех, че би било забавно да напиша някаква глупава и шантава история. Отне ми четири часа и четили бутилки вино.“

Kindle изданието на книгата може да бъде намерено в Amazon.com за скромните 2 долара. Отзивите са отлични, като над 380 читатели са оценили романа с 5 звезди.