ГОРЕЩИТЕ СЛУЧКИ В МЪЖКИТЕ СЪБЛЕКАЛНИ

Гореща вода. Голи мъже. Изпотени от тренировка тела. Добри дошли в мъжката съблекалня!

Обект на стотици сексуални фантазии, мъжките съблекални и публични бани от години са известни и като места за случайни секс срещи – още познати като „гей пиаца“. И далеч не си мислете, че това се отнася само за чужбина – напротив дори. Доста популярни у нас са някои публични бани – както такива в по-големите градове, така и такива по курортите. Хората, които се интересуват, са запознати кога и къде има посещаемост и на тези места се случват доста пикантни запознанства. В гр. София пък дори има и гей сауна, която е изцяло посветена на секс срещи между мъже – поне няма кой да пречи.

 
L’N’Q: House & Disco
 

Редовни посетители на тези местенца споделят, че на тези места можеш да срещнеш всякакви хора и на всякакви възрасти. Преобладавали мъжете над 35г., но имало и млади момчета. Някои хора ходят само за да се наслаждават на гледката, а други и влизат в действие. Проучване от 2013г., направено от американски социален център, показва, че поне 29% от мъжете (независимо от сексуалната ориентация) са си фантазирали за мръсни случки в съблекалнята.

Фетишът, който пасва на хората, които се възбуждат от допира до вода или обичат да вършат сексуалните си забавления на мокри места, се нарича акуафилия (важно е да се разграничава от урофилия, което е фетиш към урина).

Е, независимо дали сте акуафил или не, със сигурност и на вас ви допада идеята да сте на влажно място с банда голи мъже…

show12 show10 show9 show8 show7 show6 show5 show2 show3 show4 show1