ГЕЙ УИКЕНД В БАРСЕЛОНА ЗА ВЕЛИКДЕН

Ако блъсканицата по време на Circuit ви е омръзнала или пък никога не сте посещавали Барселона за събитие на Matinee Group, сега ви се поднася чудесна възможност. Преди лятото да е дошло най-големият испански промоутър се готви да ни подгрее с Matinee Easter Gay Weekend в четири незабравими дни.

В светата седмица от 2 до 5 април ние няма да бъдем ревностни католици, защото ще се отдадем на не дотам християнски ценности. Партита за Великден започват още в четвъртък, 2 април, с Megawoof в Bloc клуб, заедно с базирания в Лондон DJ Tom Stephan. Разпети петък ще разцепваме на бразилското парти The Week отново в същия клуб. Главното парти е в събота заедно с DJ-ите Phil Romano, Ivan Gomez и Flavio Zarsa, а локацията е бившия клуб Pacha.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Фиестата ще се вихри и от 18 ч. в неделя до 6 сутринта на понеделника в известния клуб Razzmatazz и с две партита – WE и Devotion. Razzmatazz е истински лабиринт от зали и тераси, но забавлението е гарантирано.

Официален партньор на Easter Gay Weekend е гей хотелът Axel, където може да бъдете сигурни в напълно приятелската атмосфера и да се наслаждавате на басейна на покрива. Нощувките започват от 170 евро на вечер.

Билети за отделните партита са между 15 и 30 евро и могат да бъдат закупени оттук – http://www.matineegayeaster.net/2015/en/sec/tickets

Ако искате да си поиграете на ВИП със собствена маса и без да чакате на опашки може да пишете тук – http://www.matineegayeaster.net/2015/en/viptable