ГЕЙ ПОРНО ЗВЕЗДАТА COLBY KELLER ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТРЪМП

Порното рядко бива свързвано с политиката, но на гей порно актьора Colby Keller не му пука – той открито обяви, че ще гласува за Доналд Тръмп в предстоящите президентски избори в САЩ.

Актьорът, познат със своя порно проект „Colby Does America“, не се посвени да сподели избора си в интервю за онлайн списанието Office: „Ще гласувам за Тръмп!“ Не си мислете обаче, че Келър има крайнодесни убеждения. Напротив – той е комунист, който подкрепя Тръмп, защото го вижда като „дестабилизираща сила“.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

colby-keller

„Аз също съм скептичен относно него и онези, стоящи зад него. Но вечният раздор в Републиканската партия ме кара да смятам, че каквото и да представлява той, то е дестабилизираща сила. Освен това, той е отправял множество положителни знаци към Русия и Китай, което в някои отношения може да бъде разглеждано като положително развитие. Не подкрепям никоя от политиките му, но мисля, че те биха ескалирали проблема, което е най-доброто, на което можем да се надяваме.“

Келър не за пръв път говори публично за политическите си убеждения. Той индикира своята про-Тръмп позиция още през юни в друго интервю.