ГЕЙ ПОРНО АКТЬОР АРЕСТУВАН С НАРКОТИЦИ В АНУСА НА ЛЕТИЩЕТО В LA

 
Sofia Pride 2023
 

Гей порно актьорът Bruno Knight, с истинско име Филип Гизи, се е опитал да излети от международното летище на Лос Анджелис, САЩ, на 16 юни, с над 220 грама метмфетамин или кристал мет, натъпкани в ануса. Синтетичният наркотик се смърка, пие или пуши, силно пристрастяващ е и е по-евтин от кокаина, например. Кристал мет оказва психоактивно въздействие върху организма, поддържа тялото бодро дълго време. Британският порно актьор не успява да се качи на полета до Лондон, тъй като местните власти го задържат за проверка и разпит. 

На властите не им е трябвало много, за да разберат, че нещо необичайно се случва с актьора. Когато го попитали за краткото му пътуване в САЩ, Knight обяснил, че е бил на парти с няколко гей приятеля в Холивуд, и че е употребил мет, марихуана, кокаин и GHB.

При последвалата проверка актьорът признал, че има два обекта в ануса си, съдържащи мет, и че не може да контролира задържането им в себе си повече. Поучителна история за простата, от която всеки може да си извади заключения.

Хареса ли ви статията?

My Cart Close (×)

Твоята количка е празна
Към магазина