Гей порно актьори ще се омъжат 12 години след първата си обща сцена

Преподавателят по математика, чийто ученици бяха шокирани да разберат, че е бивш порно актьор, ще се омъжи – за колега, с когото се запознал на снимачната площадка.

Ругеро Фреди, чието сценично име бе Карло Маси, ще сключи брак с годеника си Густаво Легуизамон този уикенд. Пред PinkNews Фреди, който преподава в университет в Рим, каза, че когато двамата се видели за пръв път, те се сблъскали. „Густаво и аз се запознахме по време на снимките на първия му филм в Сакраменто. Като най-голямата звезда в нашата компания, аз се представих, очаквайки новобранецът да знае кой съм – но той се престори, че не знае. Подразних се, разгневих се и се влюбих,“ добави той смеейки се.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Прекаравахме доста време заедно, затова говорих с продуцента и го помолих да заснемем сцена заедно. Един месец по-късно, в нощта преди снимките на сцената, спахме заедно и се влюбихме,“ сподели той.

Но авантюрите на снимачната площадка често приключват също толкова бързо колкото започват. За двамата мъже било трудно да убедят хората около себе си, че връзката им е истинска. „Разбира се, никой не ни взе насериозно. Любовна история, родена на порно площадката трае колкото една роза: три дни.“

„Но ето ни тук, 12 години по-късно, в навечерието на сватбата ни.“

Голямото събитие ще се случи на най-красивото място в Рим – Вила Миани. Формално, Фреди и Легуизамон ще сключат граждански съюз, защото понастоящем еднополовите двойки в Италия нямат равни права с хетеросексуалните си съграждани.