G17T5M Homosexual couple in street, holding hands face to face smiling

Гей вариантът на airbnb има 130 хиляди домакини в 135 държави

Matthieu Jost, съозновател на misterb&b, се заема с осъществяването на смелата идея през 2014, след няколко неприятни преживявания по време на пътувания. За 3 години сайтът нараства до 130 000 домакини в 135 държави, с което става най-голямата гей хотелиерска услуга в света.

Комбинация от социална мрежа, пътнически уебсайт и мобилно приложение, misterb&b предоставя сигурен начин за пътуване и настаняване за гей хората по целия свят. Подобно на airbnb, потребителите имат на разположение обширна база данни с оферти за краткосрочен престой в стаи, апартаменти и цели къщи, които с радост посрещат гей наематели. Независимо дали планирате да посетите даден град по повод Прайд събитие, почивка или по работа, търсенето в приложението е чудесен начин да откриете място в близост до целта на пътуването ви.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Разбира се, съществуват и други услуги, предоставящи подобна функционалност. Това, което отличава misterb&b от тях е, че рядко е удобно или възможно да разберем нагласите на домакините спрямо гей клиенти. misterb&b ни спестява неловките разговори и възможни опасни ситуации чрез предварителните проверки, извършвани от сайта. Така гей пътниците могат да са сигурни, че ще пристигнат в сигурно, удобно и приятелско жилище.

Нещо повече – много от домакините, предлагащи жилищата си в сайта, са гей. Това ни предоставя уникалната възможност да получим информация за места, събития и рискове от първа ръка. Какво по-добро от това да откриваме непознати градове с помощта на местен, който знае точно какво търсим?