ГЕЙ БАЩИТЕ, КОИТО ВЗРИВИХА TWITTER, УЧАСТВАТ В РЕКЛАМА НА NIKON

Кордейл и Калеб Люис, гей, цветнокожи, базирани в Атланта, САЩ, бащи на три малки дъщери, бяха подложени на изключителна хомофобска и расистка атака, след като публикуваха снимка от ежедневието си като семейство в Twitter по-рано през 2014.

Привлекателните бащи и 8, 7 и 6 годишните им дъщери тази седмица станаха участници в затрогваща сърцето кампания на марката фотоапарати Nikon. Рекламата показва щастливото семейство в дома им по време на сутрешните им ритуали, как готвят, обличат се и разбира се – оправят косите на дъщерите си.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

„Искаме просто хората да научат – хей, ние сме нормални. И не можеш да съдиш хората за това, че са нормални, наистина не бива да го правиш,“ обяснява Калеб в началото на рекламата.

В рекламата двамата си припомнят още как си спечелват огромно количесто противници, но и подкрепа, от Интернет потребители по целия свят. Такива, които ги осъждат и смятат, че са негодни да бъдат родители и такива, които са на противоположното мнение. Историята им заслужава да бъде разказвана, страхотна работа, Nikon.