ВЪЛШЕБНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК В WALT DISNEY WORLD (ВИДЕО)

Когато Грегъри Андерсън решил да предложи брак на дългогодишния си приятел, Крейг Мос, той вече знаел идеалното място за такова вълшебно събитие: Walt Disney World.

Малко след като започнали да излизат заедно, 28-годишният Андерсън с радост открил, че 26-годишният Мос е също толкова „луд по Disney“ колкото той самия. Младите мъже посетили Walt Disney World в Орландо за пръв път миналата година и прекарали „невероятно“, което вдъхновило Андерсън да избере парка за предложението си.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Мечтата на мъжа се сбъдна на 31 януари на фона на замъка на Пепеляшка, където Андерсън падна на колене пред погледите на аплодиращите ги посетели и предложи брак на любимия си. С помощта на служител на Disney, той излъчи цялото събитие на живо във Facebook, за да могат приятелите и семействата им да бъдат част от специалния момент.

Грегъри Андерсън, вдясно, сподели, че планирането на предложението е било „вълшебно стресиращо“. Отнело му месеци да избере точното място, защото искал да бъде хем вълшебно, хем не дотам очевидно. Междувременно трябвало да лъже любимия си и да отбива постоянните съобщения на майката на Мос, която знаела за плана му „от векове“.

Двойката планира да се омъжи догодина. Церемонията, разбира се, ще включва препратки към Disney. „В главата ми цялото нещо изглежда като балната сцена от ‘Красавицата и Звяра’, но това вероятно би надхвърлило малко бюджета ни,“ призна си мъжа.

Вижте запис на красивото събитие по-долу: