ВИДЕО: M.I.A. И H&M С ХИМН ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА И ЧОВЕШКОТО МНОГООБРАЗИЕ

Базираната в Лондон певица M.I.A. е водещото лице в инициативата на H&M World Recycle Week и главна героиня във видеото, вдъхновяващо клиентите да рециклират своите стари и нежелани дрехи. С нейния личен стил, отношение към устойчивото развитие и страст към опазването на околната среда, M.I.A. олицетворява потребителя с отговорно съзнание и отношение, заявяват от компанията.

За да повиши информираността по темата, M.I.A. създава песента „Rewear it“. Тя работи в тясно сътрудничество с хореографа Аарон Силис, който претворява музиката и текста на песента на M.I.A. в танцова хореография за видеото.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Резултатът на това сътрудничество е едно виртуозно визуално и музикално изпълнение с участието на еклектичен актьорски състав от различни влиятелни и вдъхновяващи хора от всички краища на света. Героите във видеото са различни – музикални изпълнители, танцови артисти, комедианти и хора със страст към проблемите на околната среда и социалната отговорност.

Сред участниците има и танцьори, които излизат от общоприетите кутийки за мъже и жени – още едно от човеколюбивите послания в клипа. Сексапилните момчета са от изцяло мъжката трупа на високи токчета, основана от Moffy и Yanis Marshall.

Вижте красивото видео по-долу:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=f7MskKkn2Jg[/tube]