ВИДЕО: ПЪРВИЯТ В СВЕТА ГОЛ ФИТНЕС ВИ ОЧАКВА

Уморили ли сте се да прегрявате под всичките тези дрехи във фитнеса? Чудели ли сте се какво би било, ако всички там бяха голи? Е, вече не е нужно да фантазирате. Първият в света гол фитнес е вече тук. Така да се каже.

Южноафриканското комедийно дуо Байрън Лангли и Томас Уилоус е решило да покаже един възможен сценарий за гол фитнес. За съжаление, само на шега.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Лангли разказва, че е създал голия фитнес, защото е бил „един от онези хора, които отиват да блъскат с колкото се може повече дрехи, които да прикрият всичките ми мускули, и една година по-късно правя епично разкриване.“ Но тази схема не прорабтила при него, защото пригрявал за минути.

Един от клиентите разказва: „Идвам в този фитнес, за да рисувам в скицника си. Обичам мъжките форми от главата до пръстите на краката. Елате да спортувате голи, пробвайте! Знам, че ще ви хареса.“ Е, на него със сигурност ще му хареса.

Друг посетител е останал изненадан. „Мислех, че голият фитнес е само име. Не е. Не е само име, а аз съм вързан с 12-месечен договор.“

На него може да му е неприятно, но ние веднага бихме се записали!