ВИДЕО: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК С ВЕЛО-ФЛАШМОБ

#TeamJadam превзе интернет с тази трогателна демонстрация на любов. За трите седмици откакто е онлайн, заснетото на видео изненадващо предложение за брак е било гледано близо 300 000 пъти.

Нещо, което отсъства от клипа, е една подробност от предисторията на щастливото събитие, която си струва да бъде разказана. Именно това направи колегата и приятел на двойката, Джонатан Джоузеф Ганджиан, в материал за The Advocate.

 
Банер Кабинет Дъга – 728×90
 

Когато Джаред, който е инструктор във велоклуба Joyride, се запознал с кандидат-колегата си Адам, химията между двамата била моментална. Колкото повече Джаред хлътвал обаче, толкова по-големи ставали притесненията му. Той не бил сигурен как да каже на Адам, че е ХИВ-позитивен, защото се страхувал, че стигмата ще застане на пътя на едва прохождащия им романс.

За щастие, интересът на Адам не само, че не намалял, ами мъжът с ентусиазъм се информирал по темата и станал активен застъпник за ХИВ-позитивната общност. Любовта им разцъфтяла независимо от разликата в ХИВ статусите им и един ден Адам решил да предложи брак на мъжа на мечтите си. Резултатът можете да видите в клипа по-долу.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=PdxRxWaQGvU[/tube]