ВИДЕО: МАДОНА ИЗПЪЛНИ МИНИ-КОНЦЕРТ НА ПЛОЩАД В ПАРИЖ

След разпродадения си концерт в парижката арена Bercy, Мадона посети мястото на едно от терористичните нападения във френската столица и изпълни импровизиран мини-концерт за минувачите.

Звездата, известна със застъпничеството си за различни социални каузи, изпя три тематични песни – „Ghosttown“, „Imagine“ и „Like a Prayer“ – на Площада на републиката. Това е една от локациите, където на 13 ноември бяха убити 130 души. Акомпанираха й китаристът Монте Питман и 10-годишният й син, Дейвид.

 
L’N’Q: House & Disco
 

„Всички знаем защо сме тук“, каза Мадона на събралите се хора. „Просто искаме да изпеем няколко песни за мир, с които да разпръснем любов и радост и да отдадем почит на хората, които загинаха тук преди четири седмици“.

По време на концерта в Bercy, Мадона каза на тълпата колко много обича Париж и, че именно там, едва 20-годишна, е решила да си изкарва хляба с музика.

По-долу можете да видите любителски записи на трите изпълнения.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=C0w0iOCT100[/tube] [tube]https://www.youtube.com/watch?v=8v1ZTRTSXAY[/tube] [tube]https://www.youtube.com/watch?v=ZMnaATnwy9E[/tube]